HOUTHAVEN SCHIEDAM

Houthaven maakt onderdeel uit van het Schiedamse eiland ‘De Gorzen’. Tezamen met ‘De Plantage’ en ‘Het Nassaukwartier Schiedam-Zuid’ vormt dit een waterrijke en groene omgeving. De laatste fase is nu in ontwikkeling.

Houthaven is een kleinschalige nieuwbouwwijk, ingesloten tussen de Havendijk en het Spuikanaal. Vanuit je woning heb je straks zicht op de Wilhelminahaven of  je kunt het water horen kabbelen aan de Havendijk.

In Houthaven woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht. In de reeds bestaande wijk De Gorzen zijn diverse winkel- en onderwijsvoorzieningen aanwezig. In de buurt wat eten, sporten of naar school? Alles is in de buurt. Of wil je wat verder weg? Openbaar vervoer is nabij en de A4 op slechts enkele autominuten. Alle gezellige dynamiek is nabij maar eenmaal thuis is het weer rustig genieten tijdens een wandeling langs het Schreihuisje door Park Maasboulevard of genietend van het kabbelende water langs de Havendijk. Als je in Houthaven woont, dan ben je thuis!

Naar verwachting is medio 2023 meer informatie over de definitieve inrichting van de laatste fase van Houthaven en de woningtypen beschikbaar. Ook kunnen wij je dan nader informeren over de oppervlakte van de woningen, aantal kamers en een indicatie van de VON-prijs. De prognose van start verkoop is derde kwartaal 2023

Meer informatie over de status en voortgang vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Houthaven? Schrijf je dan nu in!
Zodra mogelijk (prognose medio 2023) zullen wij je middels nieuwsbrieven informeren.

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie